Al meer dan 30 jaar inzet voor Kinderkankerfonds

In cafe Domino in Aalter was het vandaag een drukte van jewelste. Katty Stommelinck en haar partner Erwin Moreels organiseerden er, samen met het plaatselijk Kinderkankerfonds, een grote take-away ten voordele van het Kinderkankerfonds. 

440 kaas-en vleesschotels, 692 mattentaarten en een grote voorraad wijn en cava. Je mag de take-away in Aalter best een groot succes noemen. Het is een organisatie van Katty en haar partner Erwin. Die is niet aan zijn proefstuk toe. Al meer dan 30 jaar zet de man zich in voor het Kinderkankerfonds. 

Van Sint-Lievens Houtem naar Aalter

Erwin Moreels is vooral bekend in Sint-Lievens Houtem. Daar deed hij al zijn vroegere organisaties. Hij verhuisde recent naar Aalter, maar besloot zijn vrienden in Sint-Lievens Houtem niet in de steek te laten. Erwin is daar nog steeds de voorzitter. Door corona was een eetfestijn niet mogelijk, daarom koos het comité voor een take-away. Maar een take-away in 1 dorp brengt niet genoeg op, vandaar de samenwerking met Aalter. De opbrengst gaat via het comité in Sint-Lievens Houtem naar het Kinderkankerfonds. Een mooi voorbeeld van een perfecte samenwerking tussen 2 gemeenten en een pak vrijwilligers voor het goede doel.