Ambiancemakers lanceren de Spaghetti Polonaise

Hebt u ooit al eens gehoord van spaghetti Polonaise? Geen bolognaise zoals iedereen het kent, maar wel polonaise. Het is een verwijzing naar het Festival van de Ambiance, dat begin december in Gent plaatsvindt. Het is de tiende editie dit jaar en speciaal daarvoor lanceert het Italiaanse restaurant 'Antichi Sapori'  de spaghetti polonaise. De Romeo's, Lindsay en Christoff kwamen deze namiddag al even voorproeven.

De enige echte spaghetti polonaise. Een gerecht dat speciaal voor de tiende editie van het Festival van de Ambiance is samengesteld. Binnenkort zal iedereen de spaghetti kunnen proeven en daar zullen vooral de Gentse studenten blij mee zijn. Op het eerste gezicht ziet de spaghetti polonaise er hetzelfde uit als een gewone spaghetti bolognaise. Maar de smaak is toch wat anders door een geheim ingrediënt en dat hebben ook de artiesten geproefd.

Lindsay: "Ja eigenlijk heel goed, superlekker. Ik heb vernomen dat de pasta eigenlijk niet echt op de kaart wordt gezet door de Italianen omdat ze houden van de echte Italiaanse recepten. Ze hebben speciaal voor ons de pasta polonaise erop gezet. Het was echt heel goed en je voelt toch die Italiaanse roots daarin en ja ik ga hier nog komen".

En bij een spaghetti polonaise hoort natuurlijk ook een echte polonaise.

De Romeo's: "Hij zou nog wat langer moeten zijn. De spaghetti? Nee het treintje. Misschien is dat een uitdaging voor de mensen. Ja, ja een wereldrecordpoging. De langste polonaise met een bord spaghetti polonaise in je handen. We kunnen dat misschien backstage doen op het festival van de ambiance, want dan zijn Frans Bauer, Johan Veugelers, Laura Lynn, Yves Segers, DJ Ward en wij er ook allemaal. Dus dan is het moment dat we de polonaise met de spaghetti moeten doen.