Deinze zoekt ondernemer voor horecapand

Deinze gaat op zoek naar een ondernemer voor het voormalig café ’tDuvelke. Dat ligt langs de Dorpstraat in Astene. Deinze is recent eigenaar geworden van het pand en wil er de horeca tijdelijk behouden.

Eind vorig jaar kocht de stad Deinze het pand langs de Dorpstraat. Er zijn plannen met het pand voor de komende dorpskernvernieuwing van Astene, maar dat is nog niet voor direct. Daarom wil het stadsbestuur van Deinze opnieuw een horecazaak in het pand.

Interessante ligging

Het pand ligt langs de N43, en dat biedt de nodige perspectieven. Het pand heeft ook een woning, een garage en een polyvalente zaal. Het is de bedoeling dat de nieuwe horecazaak een plaats zal worden voor alle mensen uit de gemeente. Het is daarom dat de nieuwe uitbater er geen danscafé of discotheek mag maken.

Overeenkomst voor 5 jaar

De stad legt een huurovereenkomst van 5 opeenvolgende jaren voor, met de mogelijkheid om vanaf het vijfde jaar jaarlijks te kunnen opzeggen.De huurprijs is vastgelegd op 1500 euro per maand. Kandidaten kunnen zich melden tot 30 juni. Alle info kan je vinden op de website van de stad Deinze.