GentOpWeg.be bundelt (vele) wegenwerken in Gent

Sinds vandaag kunnen Gentenaars en bezoekers van de stad naar een nieuwe website surfen, GentOpWeg.be. Daarop kan je alle wegen- en rioleringswerken terugvinden die in het noorden van de stad worden uitgevoerd. Om de hinder voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken en de inwoners ook te informeren over mogelijke omleidingen, kan je alle informatie nu dus terugvinden op één website.

Een nieuwe Meulestedebrug, een Turboverkeersplein in Oostakker en de bouw van de langverwachte Verapazbrug aan Dok Noord. Het noorden van Gent, vanaf de Dampoort tot in Zelzate, lijkt binnenkort een grote open werf te worden. De wegenwerken zijn noodzakelijk want ze moeten de verkeersveiligheid, de bereikbaarheid en de leefbaarheid in Gent aanzienlijk verbeteren. Eén minpunt, de werken zullen zo goed als zeker allemaal op hetzelfde moment worden uitgevoerd.

Ook werkzaamheden Farys en Fluvius
Om die dagelijkse vloek achter het stuur te vermijden, is er nu één website waarop alle wegenwerken en rioleringswerken in het noorden van Gent worden gebundeld: gentopweg.be. Je vindt er alle wegenwerken in het noorden van Gent terug, die door de stad Gent of door de Vlaamse Overheid worden uitgevoerd. Maar ook de werkzaamheden van Farys en Fluvius kan je er terugvinden. En gentopweg.be heeft maar 1 doel, de hinder voor de burger en de bezoeker zoveel mogelijk te beperken.