KMSK Deinze is klaar voor cruciale wedstrijd tegen Lommel

De spanning stijgt bij iedereen die voetbalclub SK Deinze een warm hart toedraagt. Komende zondag is het voor de tweedeklasser alles of niks in de strijd voor promotie.

Vorige week speelde SK Deinze 1-1 gelijk in de heenwedstrijd van de promotiefinale, op bezoek bij Lommel. Nu moet het voor eigen volk de terugwedstrijd winnen om in de running te blijven voor promotie. Als Deinze daarin slaagt, dan wacht nog één hindernis: een dubbele confrontatie met de nummer twee uit de degradatie play-offs van de Jupiler Pro League.  

Hans Somers, trainer KMSK Deinze : "Ik denk dat vooral alles te herdoen is. Er zijn eigenlijk geen voordelen voor beide teams. Uitgezonderd dan dat wij een thuiswedstrijd spelen. Die jongens moeten toch een verre verplaatsing maken. We moeten supergeconcentreerd zijn, dat er altijd mogelijkheden liggen voor ons". 

Als Deinze zondag wint, dan wachten er nog twee wedstrijden tegen de nummer twee van de degradatie play-offs in de Jupiler Pro League, RWDM of KV Kortrijk. De spelers beseffen dat ze geschiedenis kunnen schrijven, Deinze speelde nog nooit op het hoogste niveau.

insluiten