woensdag 21 februari
10°C
1 km

Radio Kom Bek voor provinciepersoneel

Na twee jaar van telewerken, vindt de provincie Oost-Vlaanderen dat het opnieuw tijd is om elkaar terug in het echt te ontmoeten.

Daarom organiseerden medewerkers van het provinciebestuur een live radiouitzending: Radio Kom Bek. Medewerkers konden liedjes aanvragen en voor wie er niet zelf kon bij zijn, was er een livestream.

Vanuit het Provinciaal Administratief Centrum aan de Zuid in Gent maken medewerkers van de provincie live radio. Ze doen dat over de middag zodat hun collega's tijdens hun pauze even kunnen komen kijken. Het is de bedoeling om de collega's weer wat dichter bij elkaar te brengen, want door al het telewerk van de afgelopen maanden hebben ze dat gemist.
Er wordt radio gemaakt door en voor het provinciepersoneel. Medewerkers kunnen daarbij verzoeksnummers aanvragen en ook vertellen waarom ze voor dat nummer gekozen hebben.

Er is ook een livestream voorzien zodat medewerkers van achter hun bureau kunnen meekijken en luisteren. Naast radio maken, wordt er ook gefietst, want bewegen is belangrijk, vindt het provinciebestuur.