Rode Kruis zoekt medewerkers voor opvangcentra

Het Rode Kruis is dringend op zoek naar een 40 tal medewerkers die actief kunnen zijn in de 5 Oost-en West-Vlaamse opvangcentra voor asielzoekers. Wie interesse heeft kan donderdag naar een jobdag in Brugge. 
 

Het nieuws raakte eerder al bekend, het opvangcentrum voor asielzoekers in het Godshuis in Sint-Laureins opent nog deze maand. En daarvoor zoekt het Rode Kruis nog een pak helpende handen. Er zijn in totaal 30 mensen nodig met verschillende profielen, gaande van verplegers, nachtbewakers tot administratieve medewerkers en managers. Daarnaast zoekt het Rode Kruis ook nog mensen voor Brugge, Wingene en Sijsele. 

Sociaal ingesteld 

“Onze toekomstige collega’s moeten vooral graag voor en met mensen werken, en met een open blik naar andere culturen kijken. Ze zullen namelijk in een afwisselende werkomgeving met zeer diverse medewerkers en bewoners terechtkomen. Motivatie is minstens even belangrijk als ervaring. Kennis van andere talen is een pluspunt."  zegt Els Claes, de Manager Opvang Asielzoekers – Rode Kruis-Vlaanderen. Wie denkt voor deze jobs in aanmerkingte komen kan donderdag naar een jobdag  in de Provinciale Zetelvan het Rode Kruis  in Brugge. Die kan je vinden in de Dirk Martenslaan 11.  Kandidaten kunnen zich aanmelden via rodekruis.be/jobdag.