Sound of Ghent: Gentse concertzalen bundelen krachten met online platform.

Vijf Gentse cultuurhuizen bundelen online de krachten. Handelsbeurs, Democrazy, Miry Concertzaal , Vooruit en Gent Festival van Vlaanderen willen samen de lockdown te lijf gaan met Sound of Ghent.

Op het gezamenlijke online platform Sound of Ghent bieden de Gentse concerthuizen optredens van Gentse en Belgische artiesten aan. Met de beste beeld- en geluidskwaliteit, en een applaus- en chatfunctie om het livegevoel te versterken. Tickets worden te koop aangeboden op de websites van de 5 organisaties.  

Online concerten voor een zachte prijs.

Met de online optredens willen de cultuurhuizen ervoor zorgen dat zowel hun eigen crew als de artiesten aan de slag blijven. En dat het publiek kan blijven genieten van kwaliteitsvolle concerten.  Elke maand is er een nieuwe concertagenda met een breed aanbod aan pop, rock, jazz, klassiek en hiphop. In november stelt Tuur Florizoone alvast zijn nieuwe album voor op Sound of Ghent en staan er optredens van Meskerem Mees (foto) en Kosmo Sound op het programma. En de wereldcreatie van Arvo Pärts Für Jan Van Eyck. Tickets worden te koop aangeboden op de websites van de 5 organisaties.  

 www.soundofghent.be