Uitbureau feest op Sint-Lievenscollege in Gent

Ondanks het feit dat er voor het tweede jaar op rij geen Gentse Feesten zijn, is er in de stad toch vanalles te beleven. Zo ook op de binnenkoer van het Sint-Lievenscollege. Daar pakt Uitbureau vanaf morgen uit met 5 dagen Place Musette en Luisterplein. 

Geen Laurentplein en ook geen Beverhoutplein. Uitbureau zag voor het tweede jaar op rij de traditionals geschrapt worden door corona. Maar de organisatoren bleven niet bij de pakken zitten, integendeel. Ze zochten en vonden een nieuwe locatie, de binnenkoer van het Sint-Lievenscollege. Daar kan je vijf dagen lang feesten met het beste van het Luisterplein en de Place Musette. 

Voor een kleine prijs een pak mooie muziek

Uitbureau kreeg een subsidie uit het Knaldrangfonds van de stad Gent, maar kwam daarmee niet toe om een volwaardig programma in elkaar te boksen. Daarom wordt er voor het eerst een kleine som gevraagd aan de mensen. Voor de middagoptredens betaal je 5 euro, voor de avondconcerten 8 euro. Je kan ook een abonnement kopen tegen de prijs van 35 euro. Voor de liefhebbers, de komende dagen kan je in het college genieten van ondermeer Kadril, Patrick Riguelle en Jan Hautekiet, Stash, Isabelle A  en Frank Vander Linden. In augustus pakt uitbureau ook nog uit met de Paleisconcerten in de tuin van Hotel d’Hane Steenhuyse in de Veldstraat