zaterdag 25 maart
11°C
13 km

Valentijn in de kringwinkel

De Kringwinkels in Zuid-Oost-Vlaanderen zijn begonnen met hun Valentijnsactie. In alle verkooppunten hebben ze romantische spulletjes uitgestald. Er is niet alleen ruimte voor liefdevolle kussentjes en knuffels. Ook de lingerie en de erotische boeken staan in de etalage. We gingen al eens een kijkje nemen in Ronse.

In de Kringwinkel van Ronse kan je nu al terecht om van Valentijn een bijzondere dag te maken. In zeven Kringwinkels van Zuid-oost-Vlaanderen hebben ze alles wat te maken heeft met romantiek een speciale plaats gegeven. De actie is nu al een groot succes. De voorbije jaren zijn er nog al Valentijnsacties geweest. Toen verzamelden ze alle spullen in één winkel. Nu heeft elke winkel zijn eigen hoekje.

Freija De Smet - communicatiedienst Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen: "Het is de eerste keer dat we Valentijn in alle winkels brengen, waardoor het aanbod misschien iets minder is per winkel, maar je hoeft misschien niet zo ver te gaan om je Valentijnsartikelen te vinden"

De actie slaat aan bij de klanten. De spulletjes gaan vlot over de toonbank. 

Freija De Smet - communicatiedienst Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen: "Zoals je ziet hebben wij onze uitstal vandaag nog maar gedaan en we moeten voortdurend aanvullen, dus de mensen zijn toch wel enthousiast".