zaterdag 15 juni
18°C
4 km

Vooruitblik op Open Bedrijvendag: maak kennis met Atelier 7B Maldegem

Komende zondag is het weer zo ver, dan vindt de jaarlijkse open bedrijvendag plaats . Heel wat bedrijven zetten op die dag hun deuren wagenwijd open, en gunnen jou een blik achter de schermen van het bedrijf. Bedrijven als Arcelor Mittal en Ganda Ham zijn enkele vaste waarden in onze regio die deelnemen. Maar ieder jaar komen er ook nieuwe innovatieve bedrijven bij. Atelier 7 B in Maldegem is er zo een.

Dieter Van Denbussche – Kloek: "Welkom bij Kloek wij zijn de oprichters van deze co-working space. Wij hebben een 7 tal bedrijven samengebracht, oorspronkelijk waren dat allemaal vrienden. Dat is uitgelopen tot businesspartners en we werken ook samen en we helpen ook elkaar, in elkaars business en ik zou graag een keer een kleine rondleiding geven, wie we zijn en wat we hier allemaal doen"

Zo hopen Dieter en zijn collega’s  komende zondag  heel wat mensen te mogen verwelkomen. Met een bezoek aan Atelier 7B in Maldegem, pik je ook meteen 7 verschillende bedrijven mee op één plaats. Te beginnen met Kloek die onder andere instaat voor de totaal inrichting van een horecazaak.

Ter gelegenheid van de Open bedrijvendag gaan de verschillende zaken ook hun klanten uitnodigen, op die manier maken zij ook kennis met de andere bedrijven binnen het pand.

Freek Van Ootegem – Exoss studio fotografie: "Als je samenwerkt, automatisch creëer je mogelijkheden, ruimtes, je helpt elkaar je leert elkaar kennen. Mijn klanten worden hun klanten, hun klanten worden mijn klanten. Voor elke jonge investeerder is het echt een groot voordeel om samen te leggen te ondersteunen".