zaterdag 21 mei
20°C
8 km

Zebrawoods schakelt snel en ziet Gabriel Rios vanavond optreden

Ook de organisatoren van Zebrawoods, het jaarlijkse winterse festival in Gent, gingen creatief om met de cultuursluiting. Zij annuleerden de concerten en spraken enkele kunstenaars aan voor een tentoonstelling. En vanavond komt er ook steun uit een onverwachte hoek. Gabriel Rios speelt in de lounge een kleine set. 

Voi-la was het antwoord van Zebrawoods op de sluiting van de cultuursector. Een tijdelijke tentoonstelling met het werk van  verschillende kunstenaars. En nu de klok wordt terug gedraaid schakelen ze opnieuw heel snel in de Zebrastraat. De pop-up tentoonstelling blijft bestaan en er is  gratis glühwein en croques-monsieurs. En vanavond komt daar in de XYZ-lounge nog een mini concert van Gabriël Rios bij. 

Mieke Van de Gehuchte  - verantwoordelijke communicatie zebrastraat : " Gabriël Rios die eigenlijk op Zebrawoods zou optreden vanavond, dit initiatief mee ondersteunen. Hij komt hier vanavond op een kleiner podium weliswaar, in een kleiner intiemere setting. Dat ongeveer maximaal 80 personen zijn, optreden".