donderdag 7 december
5°C
0 km

Zoon van epidemioloog organiseert ‘Het Grote Bevrijdingsfeest’ in Deinze

Tom Van Damme, zoon van epidemioloog Pierre Van Damme, organiseert op 30 juli zoals aangekondigd 'Het Grote Bevrijdingsfeest'. De geheime locatie is vanmorgen bekendgemaakt: het evenement zal plaatsvinden in het Martinuspark in Deinze. 

5.000 jongeren hebben al tickets gekocht voor Het Grote Bevrijdingsfeest zonder de locatie te weten. Die werd angstvallig geheimgehouden, maar drie weken voor het feest is het nu bekend. Het feest zal op 30 juli losbarsten in het Martinuspark in Deinze. "Feeëriek decor met boompjes, enorm veel ruimte en omringd door water. Ons eigen eiland van plezier en vertier!"

Extra tickets voor Deinse jongeren
Op het programma staan heel wat Belgische artiesten zoals Willy Sommers, Sergio, Yolotanker en Average Rob. De deuren openen om 14u en sluiten om 1u. Het evenement is al volledig uitverkocht, maar voor de Deinse jongeren zijn er een aantal tickets vrijgemaakt. Wie nog mee wil feesten, kan terecht op deze pagina.

Stijgende cijfers
De organisatoren benadrukken dat ze willen vasthouden aan 30 juli, ondanks de stijgende cijfers. "We roepen iedereen op om nog een klein beetje door te bijten, zich zo snel mogelijk te laten vaccineren en op 30 juli een moeilijke periode achter ons te laten." Iedereen moet wel volledig gevaccineerd zijn of een negatieve PCR-test of Antigeentest kunnen voorleggen.