Fait Divers

Wie wil over­nach­ten in de KAA Gent Arena?

2024-01-04 - Wie wil overnachten in de KAA Gent Arena?

Welke supporter van KAA Gent wil wel eens overnachten in de KAA Gent Arena? Telenet lanceert een wedstrijd om zo'n overnachting te winnen met bijhorende aanwezigheid op de wedstrijd tegen KV Mechelen. Wie interesse heeft, surft best naar de facebook of instagrampagina van de club.

Met de hulp van mascotte Buffalo Ben wordt de wedstrijd vandaag aangekondigd. Wie dat wil kan meedingen naar een unieke prijs. Een VIP-overnachting op de heilige voetbalgrond van de KAA Gent Arena.  Het enige wat je moet doen is de facebook van KAA Gent of de instagram account van de club in de gaten houden. Daar kan je de nodige stappen zetten om deel te nemen. En dat is best een unieke mogelijkheid is, bewijzen deze beelden uit 2020. Toen mochten vader en zoon Desmyter het al eens uitproberen. Een verblijf, inclusief rondleiding en een etentje in het sterrenrestaurant Horseele. Een unieke belevenis. 

 

De redactie

Zelf nieuws melden?

Zie of hoor je iets dat voldoende nieuwswaarde heeft om dit te melden aan de redactie van AVS? Stuur het ons zeker door en help zo mee het regionieuws uit Oost-Vlaanderen maken

Een fout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt of een inhoudelijke fout? Laat het ons weten!