Win VIP-arrangement of duoticket

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni mag de organisatie van de Kevin De Bruyne (KDB) Cup, een internationaal gerenommeerd jeugdtornooi voor U15 teams uit binnen- en buitenland, weer heel wat grote namen ontvangen op de velden van KVE Drongen: met RSC Anderlecht, Club Brugge KV, KRC Genk en KAA Gent is ons land ook dit jaar weer sterk vertegenwoordigd.

Ook de Zuid-Amerikaanse debutant van afgelopen editie – die meteen ook het brons veroverde – is dit jaar opnieuw van de partij: SE Palmeiras uit Brazilië. Uiteraard kan Manchester City -de ploeg van Kevin De Bruyne- niet ontbreken. Ook Manchester United zakt af naar Drongen, net als FC Barcelona, Chelsea, Glasgow Rangers, PSV Eindhoven en RB Leipzig. 

AVS mag 10 VIP-arrangementen alsook 25 duo-tickets weggeven voor zondag 2 juni. Wil je er graag bij zijn? Vul dan snel onderstaand formulier in.

 
1 Begin 2 Voltooid
0%

Win duoticket voor 14-18

Tien jaar na de première kan het publiek opnieuw genieten van een spectaculaire herwerking van spektakel-musical 14-18, een adembenemende productie van Studio 100. AVS mag vrijkaarten wegschenken voor de voorstelling op donderdag 30 mei (om 20 uur) in het Pop-Up Theater in Puurs. 

Een meeslepend verhaal over vriendschap, liefde, maar ook de wrede oorlog, versterkt door indrukwekkende decors, rijdende tribunes en levensechte effecten. Met een cast om u tegen te zeggen: Niels Destadsbader, Sandrine Van Handenhoven, Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Peter Van de Velde, Charlotte Timmers, Bert Verbeke,…

Kans maken op zo'n gratis duoticket? Vul dan voor 24 mei onderstaand formulier in.

 
1 Begin 2 Voltooid