woensdag 7 juni
25°C
0 km

KDB CUP - Drongen

kdbcup.png

Op 10 en 11 juni vindt de Kevin De Bruyne Cup plaats in Drongen. Kom en aanschouw een parade aan jong internationaal voetbaltalent en geniet van dit sportief gebeuren voor jong en oud. Info en tickets op kdbcup.be

Wil je kans maken op vrijkaarten vul dan onderstaand deelnemingsformulier in en vergeet niet aan te duiden of je kaarten wil voor zaterdag 10 juni of zondag 11 juni.

 
1 Begin 2 Voltooid

 Mein Gent

Een scherpe en grappige hommage aan Gent en de Gentenaar. Op scène staat een kleine cast met een grote reputatie: Pascale Platel, Ineke Nijssen en Gorges Ocloo.
Zij krijgen het gezelschap van bijna 100 Gentenaars. Samen bezingen ze de stad en haar inwoners in alle toonaarden.

‘Mein Gent’ is een voorstelling die zich ontvouwt ergens tussen muziektheater, revue en operette.
erwacht je aan een speelse, grappige, hilarische, grillige, ontroerende, scherpe, schrijnende maar bovenal hartverwarmende belevenis die enkel en alleen in Gent te zien is!

Wil je kans maken op één van de duotickets voor deze voorstelling bij VIERNULVIER vul dan onderstaand deelnemingsformulier in vergeet niet door te geven voor welke voorstelling je graag tickets had gewonnen.

 
1 Begin 2 Voltooid
Voor welke voorstelling heeft u interesse?

Midzomernacht: liefdesperikelen op het meer

Op de avond van de zomerzonnewende vieren we de liefde met Mendelssohns feeërieke orkestmuziek bij Shakespeares romantische komedie: A Midsummer Night’s Dream. Deze oer-romcom is een cataloog van zowat alle relationele ups en downs die geliefden op hun pad kunnen vinden: van liefde op het eerste gezicht, tot wanhoop, overspel, jaloezie én verzoening!

Regisseur Tom Goossens maakt er in zijn eigen tekst, samen met de acteurskoppels Tom Van Dyck & Alice Reijs en Koen De Graeve & Ariane van Vliet een spetterende, symfonische ruzie van. Maar aan het eind komt alles natuurlijk goed en bezegelt Mendelssohns beroemde bruiloftsmars al het liefdesgeluk.

Het Donkmeer in Berlare wordt op 21 juni omgetoverd tot een uniek sprookjesachtig decor waarin het Symfonieorkest Vlaanderen, het vocaal ensemble Air4Six onder leiding van dirigent Risto Joost en de vier acteurs je meenemen in de emotionele achtbaan van de liefde. Vier de zomerzonnewende met ons en laat je betoveren door de prachtige muziek en de grappige, romantische komedie!

Wil je graag vrijkaarten voor die evenement vul dan snel onderstaand deelnemingsformulier in.

 
1 Begin 2 Voltooid