Evenementen

Cop­a­co­ba­na Fes­ti­val opent deu­ren in Rozebroekenpark

Het Copacobana Festival is zonet gestart. Een weekend lang kan je in het Gentse Rozebroekenpark genieten van muziekoptredens, dans, theater en poëzie. Het festival is al aan zijn veertiende editie toe, en zoals elke keer is er ook dit weekend gratis inkom.

Het Rozebroekenpark rond 11 uur vanmorgen. De laatste technische voorbereidingen aan het hoofdpodium van het Copacobana Festival worden nog in orde gebracht. Over minder dan zeven uur gaan de deuren open voor drie dagen muziek en sfeer in het Gentse Rozebroekenpark. De inkom is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt tot 7.000 bezoekers. Zo wil de organisatie het festival ook deze editie kleinschalig houden.

Joachim Matthys - coördinator Copacobana Festival: "We hebben opnieuw heel weinig reclame gemaakt, denk ik. Ons programma staat sinds gisteren online. Het zijn vooral Gentse artiesten. We hebben geen kleppers. We zijn geen Rock Werchter of andere grote festivals. Zelfs niet zoals de Gentse Feesten die ook met grote namen uitpakken. Bij ons draait het echt om de sfeer en de gezelligheid."

Deze avond start het festival om 18 uur, morgen en zondag kan je er terecht vanaf 14 uur.

De redactie

Zelf nieuws melden?

Zie of hoor je iets dat voldoende nieuwswaarde heeft om dit te melden aan de redactie van AVS? Stuur het ons zeker door en help zo mee het regionieuws uit Oost-Vlaanderen maken

Een fout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt of een inhoudelijke fout? Laat het ons weten!