15°C
Nieuws melden
Adverteren
Vrijkaarten
Nieuwsbrief
Aanmelden
Mijn profiel
Afmelden
Nieuws
Sport
Mijn gemeente
Livestream
Herbekijk
Filter op thema
Economie
Cultuur
Justitie
Mobiliteit
Onderwijs
Overheid
Culinair
Culinair
wo 26 maart
Vier Gentse foodconcepten vallen in de prijzen op Belgian Vegan Awards
Culinair
do 20 maart
Belgian Butcher Bulls vertegenwoordigen ons land op WK voor beenhouwers in Parijs
Culinair
ma 17 maart
Arne Braeckman (35) van Gentse wijnbar ONA is ‘Sommelier of the Year’
Culinair
wo 12 maart
Zelzaatse Jenever verliest label van 'Oost-Vlaams streekproduct' na verhuis productie
Culinair
do 6 maart
Stokerij Borrel wint zilveren medaille op de Craft Spirits Awards in Berlijn
Economie
wo 26 februari
Kathleen Van den Berghe uit Oosterzele is eerste Nederlandstalige vrouwelijke Master of Wine
Economie
ma 24 februari
Lotenhulle Rouge uit Aalter is beste gepasteuriseerde kaas van België
Cultuur
ma 10 februari
Primeur in de Benelux: Gentse zussen openen koffiebar mét 3D-latte art
Culinair
ma 10 februari
Gents restaurant serveert duoburger: 50% vlees en 50% peulvruchten
Culinair
vr 31 januari
Sterrenchef Danny Horseele trekt weg uit Planet Group arena
Culinair
ma 27 januari
Gentenaar Marijn Coertjens schittert met team Belgium op WK Patisserie in Lyon
Culinair
vr 10 januari
Gentenaar Marijn Coertjens verdedigt Belgische eer op WK Patisserie in Lyon
Economie
vr 1 maart
Meat and More opent nieuw distributiecentrum in Aalter
Culinair
ma 26 februari
Restaurant Julien uit Lovendegem haalt eerste Michelinster binnen
Culinair
di 6 februari
Voedingsmarkt is klaar voor meer peulvruchten
Culinair
do 25 januari
Gault&Millau erkent Gentse woonzorgcentra voor hun kwaliteitskeuken
Culinair
do 21 december
Gentse sociale restaurants bieden nieuwe vegetarische gerechten aan
Culinair
wo 6 december
Culinaire bibliotheek in de Huysmanshoeve
Culinair
wo 6 december
Papas Lochristi is beste frituur van Oost-Vlaanderen
Gezondheidszorg
do 30 november
Nieuwe wind doorheen de keuken van AZ Sint-Lucas
Culinair
wo 29 november
Magnumflessen Augustijn Grand Cru voor het goede doel
Culinair
ma 20 november
Gilles Pauwels in Flanders Expo verkozen tot Viskok van het Jaar
Economie
vr 17 november
Bartenders in spé tonen hun kunnen
Culinair
wo 8 november
Een frietje steken tijdens de Week van de Friet
Culinair
wo 25 oktober
Vrijmoed beste groentenrestaurant van België
Culinair
di 17 oktober
Chef William stelt 'The Cooking Blueprints' voor
Culinair
vr 22 september
CO2-uitstoot van gekocht Gents voedsel is flink gedaald
Culinair
di 12 september
Twee regionale cateringbedrijven gelauwerd door Gault&Millau
Culinair
ma 4 september
Gentse sterrenchef Michaël Vrijmoed stelt menu's samen voor reizigers Brussels Airlines
Economie
di 27 juni
Cruysem meteen in de eerste Gault&Millau Wine Gids
Culinair
di 13 juni
Souvenir is bij de beste 150 restaurants van Europa
Economie
ma 12 juni
Primeur voor Pastati: een prijs van Gault&Millau
Landbouw
di 30 mei
ILVO wil meer peulvruchten op ons bord
Culinair
do 18 mei
Gent weer een heel weekend lang culinaire hotspot
Culinair
do 18 mei
Mattentaart erkend als Vlaams Streekproduct
Cultuur
do 4 mei
De Vergeten voettocht van Vincent Van Gogh
Culinair
do 4 mei
Veiling eetkramen tijdens Gentse Feesten brengt dubbel zoveel op als vorig jaar
Culinair
di 14 maart
Een blik achter de schermen bij Sensum, het nieuwste sterrenrestaurant in Gent
Culinair
ma 13 maart
Gent heeft met Sensum een extra sterrenrestaurant
Economie
di 7 maart
Ter Beke is 75 jaar en wordt What's Cooking?
Culinair
di 7 maart
Feestzaal-Hotel D'Hulhaeghe is klaar voor de sloop
Gezondheidszorg
wo 1 maart
Bakker Luc vraagt aandacht voor darmkanker
Culinair
wo 1 maart
Ae Jin leert ons de beste keuken ter wereld kennen in "Proef Korea"
Culinair
ma 27 februari
Peter Goossens kondigt zijn afscheid in Hof van Cleve aan
Culinair
wo 22 februari
Valeirkoekje is officieel een streekproduct
Culinair
di 21 februari
"Laat het smaken" eent boek voor mensen zonder geur en smaak
Culinair
wo 8 februari
Amaranth wint Vegan Award als beste nieuwkomer
Culinair
ma 23 januari
Carmelo en Annemie laten hun Ristorante Firenze over
Culinair
ma 5 december
Horeca Booster moet mensen warm maken voor de horeca
Culinair
wo 30 november
Maak kennis met het Rodelandbrood
Culinair
wo 16 november
Liam kookt in schoon gezelschap
Culinair
di 8 november
Davy Devlieghere (Julien) is "Jonge chef van het Jaar"
Culinair
di 8 november
Horecabooster moet iets doen aan het personeelstekort in de horeca
Culinair
di 13 september
Mooie erkenning voor wijnen Rabotvins
Culinair
vr 26 augustus
Brouwerij Huyghe brouwt Arteveldebier vanaf nu in hartje Gent
Gezondheidszorg
do 14 juli
Bewoners Gents woonzorgcentrum maken likeur van Gentse Mokken
Culinair
ma 11 juli
Gent heeft een eigen koffiefestival
Culinair
wo 6 juli
Frituur in Merelbeke krijgt titel van 'Erkend Friturist'
Evenementen
ma 4 juli
300 000 stuks van de nieuwe herbruikbare Gentse Feesten-beker
Culinair
vr 17 juni
De nieuwe maatjes zijn er weer: "Vettere haring en dus goede kwaliteit"
Onderwijs
di 14 juni
Anderstalige nieuwkomers koken voor Gentse medeleerlingen: "Achter elk gerecht zit een verhaal"
Culinair
ma 6 juni
Gentenaars halen vijfde plaats op culinaire wereldfinale
Culinair
do 26 mei
Vier dagen likkebaarden op Gent Smaakt
Culinair
ma 23 mei
Bar Bask na 1 jaar al in Bib Gourmand
Onderwijs
di 17 mei
Gastronomisch dineren voor 18 euro: Leerlingen Hotelschool Gent openen nieuw restaurant
Culinair
di 19 april
Week van de Boudin: Gentse horecazaken experimenteren met witte pens
Culinair
ma 18 april
Terugkeer blauwe kiosk is meteen schot in de roos
Culinair
vr 15 april
Gentenaar bakt beste cote à l'os
Culinair
do 14 april
Het aspergeseizoen is geopend
Culinair
do 7 april
Keuken van AZ Alma is van prima kwaliteit
Gezondheidszorg
vr 18 maart
Laura Tesoro maakt gezonde tussendoortjes in het UZ
Culinair
di 8 maart
15 vrouwen brouwen vrouwenbier op Vrouwendag
Culinair
ma 7 maart
Paul-Henri Cuvelier is Sommelier van het Jaar
Culinair
vr 18 februari
Bakker maakt Gravensteen van chocolade
Culinair
do 17 februari
Le Larry geitenkazen verkozen tot Handmade In Belgium-ambassadeur
Culinair
di 1 februari
Eten we binnenkort witloof zonder bittere smaak?
Culinair
wo 19 januari
Gent heeft beste vegan aanbod
Culinair
za 15 januari
Corona dwingt restauranthouders weer naar take-away
Sociaal
wo 15 december
De Gentse voedselraad deelt centen uit
Culinair
ma 6 december
Vader en dochter maken samen een bakboek
Culinair
di 23 november
Piet Vande Casteele viskok van het jaar
Culinair
ma 22 november
Wie maakt het beste ijsje?
Culinair
wo 10 november
1 op 3 Meetjeslandse restaurants kampt met personeelstekort
Culinair
za 6 november
De Friet-O-Droom in Asper is de beste frituur van Vlaanderen
Culinair
wo 3 november
Nog maar 1 jaar open en nu al beste frituur van Sint-Laureins
Culinair
wo 3 november
Waar komt traditie van de gewijde mastellen vandaan?
Culinair
do 28 oktober
Tekort aan grondstoffen in de cuberdonfabriek
Evenementen
do 28 oktober
Pierke zoekt de beste "druuge wust" van Gent
Culinair
di 21 september
Beste chocolade komt uit Gent: Jannes Deduytschaever verkozen tot Beste Chocolatier van Vlaanderen
Culinair
ma 20 september
Vrijmoed derde beste groenterestaurant ter wereld
Culinair
za 11 september
Beste speciaalbier ter wereld komt uit Oudenaarde
Culinair
di 31 augustus
Vlaaiendinsdag in Oostakker: bakker deelt straks 1.700 stukjes uit
Culinair
do 12 augustus
Too Good To Go redt 812 853 maaltijden in Oost-Vlaanderen
Culinair
ma 9 augustus
Lekker Oost-Vlaams in de supermarkt
Culinair
wo 21 juli
Kim en Winrik tellen af naar opening Uncle Sam's
Culinair
ma 12 juli
Imperial Meat Products krijgt prijs van dierenbescherming
Home
Nieuws
Sport
Mijn gemeente
Herbekijk
Livestream
15°C
Nieuws melden
Adverteren
Vrijkaarten
Nieuwsbrief
Aanmelden
Mijn profiel
Afmelden