Culinair

Ohma
Culinair

Vier Gentse foodconcepten vallen in de prijzen op Belgian Vegan Awards

Robby Angelique Dentergem Atelier
Culinair

Belgian Butcher Bulls vertegenwoordigen ons land op WK voor beenhouwers in Parijs

Schermafbeelding 2025 03 17 om 14 03 21
Culinair

Arne Braeckman (35) van Gentse wijnbar ONA is ‘Sommelier of the Year’

Schermafbeelding 2025 03 12 om 10 21 09
Culinair

Zelzaatse Jenever verliest label van 'Oost-Vlaams streekproduct' na verhuis productie

Sweet Sara
Culinair

Stokerij Borrel wint zilveren medaille op de Craft Spirits Awards in Berlijn

Schermafbeelding 2025 02 26 om 14 02 36
Economie

Kathleen Van den Berghe uit Oosterzele is eerste Nederlandstalige vrouwelijke Master of Wine

LEDN20250224 CUN
Economie

Lotenhulle Rouge uit Aalter is beste gepasteuriseerde kaas van België

Beeld koffiebar 1
Cultuur

Primeur in de Benelux: Gentse zussen openen koffiebar mét 3D-latte art

Duoburger
Culinair

Gents restaurant serveert duoburger: 50% vlees en 50% peulvruchten

Horseele
Culinair

Sterrenchef Danny Horseele trekt weg uit Planet Group arena

Marijn website
Culinair

Gentenaar Marijn Coertjens schittert met team Belgium op WK Patisserie in Lyon

20250110_N20250110-60.mp4 - ghKksLjcd_1.jpg
Culinair

Gentenaar Marijn Coertjens verdedigt Belgische eer op WK Patisserie in Lyon

2024-03-01 - Meat and More opent nieuw distributiecentrum in Aalter
Economie

Meat and More opent nieuw distributiecentrum in Aalter

2024-02-26 - Restaurant Julien uit Lovendegem haalt eerste Michelinster binnen
Culinair

Restaurant Julien uit Lovendegem haalt eerste Michelinster binnen

2024-02-06 - Voedingsmarkt is klaar voor meer peulvruchten
Culinair

Voedingsmarkt is klaar voor meer peulvruchten

2024-01-25 - Gault&Millau erkent Gentse woonzorgcentra voor hun kwaliteitskeuken
Culinair

Gault&Millau erkent Gentse woonzorgcentra voor hun kwaliteitskeuken

2023-12-21 - Gentse sociale restaurants bieden nieuwe vegetarische gerechten aan
Culinair

Gentse sociale restaurants bieden nieuwe vegetarische gerechten aan

2023-12-06 - Culinaire bibliotheek in de Huysmanshoeve
Culinair

Culinaire bibliotheek in de Huysmanshoeve

2023-12-06 - Papas Lochristi is beste frituur van Oost-Vlaanderen
Culinair

Papas Lochristi is beste frituur van Oost-Vlaanderen

2023-11-30 - Nieuwe wind doorheen de keuken van AZ Sint-Lucas
Gezondheidszorg

Nieuwe wind doorheen de keuken van AZ Sint-Lucas

2023-11-29 - Magnumflessen Augustijn Grand Cru voor het goede doel
Culinair

Magnumflessen Augustijn Grand Cru voor het goede doel

2023-11-20 - Gilles Pauwels in Flanders Expo verkozen tot Viskok van het Jaar
Culinair

Gilles Pauwels in Flanders Expo verkozen tot Viskok van het Jaar

2023-11-17 - Bartenders in spé tonen hun kunnen
Economie

Bartenders in spé tonen hun kunnen

2023-11-08 - Een frietje steken tijdens de Week van de Friet
Culinair

Een frietje steken tijdens de Week van de Friet

2023-10-25 - Vrijmoed beste groentenrestaurant van België
Culinair

Vrijmoed beste groentenrestaurant van België

2023-10-17 - Chef William stelt 'The Cooking Blueprints' voor
Culinair

Chef William stelt 'The Cooking Blueprints' voor

2023-09-22 - CO2-uitstoot van gekocht Gents voedsel is flink gedaald
Culinair

CO2-uitstoot van gekocht Gents voedsel is flink gedaald

2023-09-12 - Twee regionale cateringbedrijven gelauwerd door Gault&Millau
Culinair

Twee regionale cateringbedrijven gelauwerd door Gault&Millau

2023-09-04 - Gentse sterrenchef Michaël Vrijmoed stelt menu's samen voor reizigers Brussels Airlines
Culinair

Gentse sterrenchef Michaël Vrijmoed stelt menu's samen voor reizigers Brussels Airlines

2023-06-27 - Cruysem meteen in de eerste Gault&Millau Wine Gids
Economie

Cruysem meteen in de eerste Gault&Millau Wine Gids

2023-06-13 - Souvenir is bij de beste 150 restaurants van Europa
Culinair

Souvenir is bij de beste 150 restaurants van Europa

2023-06-12 - Primeur voor Pastati: een prijs van Gault&Millau
Economie

Primeur voor Pastati: een prijs van Gault&Millau

2023-05-30 - ILVO wil meer peulvruchten op ons bord
Landbouw

ILVO wil meer peulvruchten op ons bord

2023-05-18 - Gent weer een heel weekend lang culinaire hotspot
Culinair

Gent weer een heel weekend lang culinaire hotspot

2023-05-18 - Mattentaart erkend als Vlaams Streekproduct
Culinair

Mattentaart erkend als Vlaams Streekproduct

2023-05-04 - De Vergeten voettocht van Vincent Van Gogh
Cultuur

De Vergeten voettocht van Vincent Van Gogh

2023-05-04 - Veiling eetkramen tijdens Gentse Feesten brengt dubbel zoveel op als vorig jaar
Culinair

Veiling eetkramen tijdens Gentse Feesten brengt dubbel zoveel op als vorig jaar

2023-03-14 - Een blik achter de schermen bij Sensum, het nieuwste sterrenrestaurant in Gent
Culinair

Een blik achter de schermen bij Sensum, het nieuwste sterrenrestaurant in Gent

2023-03-13 - Gent heeft met Sensum een extra sterrenrestaurant
Culinair

Gent heeft met Sensum een extra sterrenrestaurant

2023-03-07 - Ter Beke is 75 jaar en wordt What's Cooking?
Economie

Ter Beke is 75 jaar en wordt What's Cooking?

2023-03-07 - Feestzaal-Hotel D'Hulhaeghe is klaar voor de sloop
Culinair

Feestzaal-Hotel D'Hulhaeghe is klaar voor de sloop

2023-03-01 - Bakker Luc vraagt aandacht voor darmkanker
Gezondheidszorg

Bakker Luc vraagt aandacht voor darmkanker

2023-03-01 - Ae Jin leert ons de beste keuken ter wereld kennen in "Proef Korea"
Culinair

Ae Jin leert ons de beste keuken ter wereld kennen in "Proef Korea"

2023-02-27 - Peter Goossens kondigt zijn afscheid in Hof van Cleve aan
Culinair

Peter Goossens kondigt zijn afscheid in Hof van Cleve aan

2023-02-22 - Valeirkoekje is officieel een streekproduct
Culinair

Valeirkoekje is officieel een streekproduct

2023-02-21 - "Laat het smaken" eent boek voor mensen zonder geur en smaak
Culinair

"Laat het smaken" eent boek voor mensen zonder geur en smaak

2023-02-08 - Amaranth wint Vegan Award als beste nieuwkomer
Culinair

Amaranth wint Vegan Award als beste nieuwkomer

2023-01-23 - Carmelo en Annemie laten hun  Ristorante Firenze over
Culinair

Carmelo en Annemie laten hun Ristorante Firenze over

2022-12-05 - Horeca Booster moet mensen warm maken voor de horeca
Culinair

Horeca Booster moet mensen warm maken voor de horeca

2022-11-30 - Maak kennis met het Rodelandbrood
Culinair

Maak kennis met het Rodelandbrood

2022-11-16 - Liam kookt in schoon gezelschap
Culinair

Liam kookt in schoon gezelschap

2022-11-08 - Davy Devlieghere (Julien) is "Jonge chef van het Jaar"
Culinair

Davy Devlieghere (Julien) is "Jonge chef van het Jaar"

2022-11-08 - Horecabooster moet iets doen aan het personeelstekort in de horeca
Culinair

Horecabooster moet iets doen aan het personeelstekort in de horeca

2022-09-13 - Mooie erkenning voor wijnen Rabotvins
Culinair

Mooie erkenning voor wijnen Rabotvins

2022-08-26 - Brouwerij Huyghe brouwt Arteveldebier vanaf nu in hartje Gent
Culinair

Brouwerij Huyghe brouwt Arteveldebier vanaf nu in hartje Gent

2022-07-14 - Bewoners Gents woonzorgcentrum maken likeur van Gentse Mokken
Gezondheidszorg

Bewoners Gents woonzorgcentrum maken likeur van Gentse Mokken

2022-07-11 - Gent heeft een eigen koffiefestival
Culinair

Gent heeft een eigen koffiefestival

2022-07-06 - Frituur in Merelbeke krijgt titel van 'Erkend Friturist'
Culinair

Frituur in Merelbeke krijgt titel van 'Erkend Friturist'

2022-07-04 - 300 000 stuks van de nieuwe herbruikbare Gentse Feesten-beker
Evenementen

300 000 stuks van de nieuwe herbruikbare Gentse Feesten-beker

2022-06-17 - De nieuwe maatjes zijn er weer: "Vettere haring en dus goede kwaliteit"
Culinair

De nieuwe maatjes zijn er weer: "Vettere haring en dus goede kwaliteit"

2022-06-14 - Anderstalige nieuwkomers koken voor Gentse medeleerlingen: "Achter elk gerecht zit een verhaal"
Onderwijs

Anderstalige nieuwkomers koken voor Gentse medeleerlingen: "Achter elk gerecht zit een verhaal"

2022-06-06 - Gentenaars halen vijfde plaats op culinaire wereldfinale
Culinair

Gentenaars halen vijfde plaats op culinaire wereldfinale

2022-05-26 - Vier dagen likkebaarden op Gent Smaakt
Culinair

Vier dagen likkebaarden op Gent Smaakt

2022-05-23 - Bar Bask na 1 jaar al in Bib Gourmand
Culinair

Bar Bask na 1 jaar al in Bib Gourmand

2022-05-17 - Gastronomisch dineren voor 18 euro: Leerlingen Hotelschool Gent openen nieuw restaurant
Onderwijs

Gastronomisch dineren voor 18 euro: Leerlingen Hotelschool Gent openen nieuw restaurant

2022-04-19 - Week van de Boudin: Gentse horecazaken experimenteren met witte pens
Culinair

Week van de Boudin: Gentse horecazaken experimenteren met witte pens

2022-04-18 - Terugkeer blauwe kiosk is meteen schot in de roos
Culinair

Terugkeer blauwe kiosk is meteen schot in de roos

2022-04-15 - Gentenaar bakt beste cote à l'os
Culinair

Gentenaar bakt beste cote à l'os

2022-04-14 - Het aspergeseizoen is geopend
Culinair

Het aspergeseizoen is geopend

2022-04-07 - Keuken van AZ Alma is van prima kwaliteit
Culinair

Keuken van AZ Alma is van prima kwaliteit

2022-03-18 - Laura Tesoro maakt gezonde tussendoortjes in het UZ
Gezondheidszorg

Laura Tesoro maakt gezonde tussendoortjes in het UZ

2022-03-08 - 15 vrouwen brouwen vrouwenbier op Vrouwendag
Culinair

15 vrouwen brouwen vrouwenbier op Vrouwendag

2022-03-07 - Paul-Henri Cuvelier is Sommelier van het Jaar
Culinair

Paul-Henri Cuvelier is Sommelier van het Jaar

2022-02-18 - Bakker maakt Gravensteen van chocolade
Culinair

Bakker maakt Gravensteen van chocolade

2022-02-17 - Le Larry geitenkazen verkozen tot Handmade In Belgium-ambassadeur
Culinair

Le Larry geitenkazen verkozen tot Handmade In Belgium-ambassadeur

2022-02-01 - Eten we binnenkort witloof zonder bittere smaak?
Culinair

Eten we binnenkort witloof zonder bittere smaak?

2022-01-19 - Gent heeft beste vegan aanbod
Culinair

Gent heeft beste vegan aanbod

2022-01-15 - Corona dwingt restauranthouders weer naar take-away
Culinair

Corona dwingt restauranthouders weer naar take-away

2021-12-15 - De Gentse voedselraad deelt centen uit
Sociaal

De Gentse voedselraad deelt centen uit

2021-12-06 - Vader en dochter maken samen een bakboek
Culinair

Vader en dochter maken samen een bakboek

2021-11-23 - Piet Vande Casteele viskok van het jaar
Culinair

Piet Vande Casteele viskok van het jaar

2021-11-22 - Wie maakt het beste ijsje?
Culinair

Wie maakt het beste ijsje?

2021-11-10 - 1 op 3 Meetjeslandse restaurants kampt met personeelstekort
Culinair

1 op 3 Meetjeslandse restaurants kampt met personeelstekort

2021-11-06 - De Friet-O-Droom in Asper is de beste frituur van Vlaanderen
Culinair

De Friet-O-Droom in Asper is de beste frituur van Vlaanderen

2021-11-03 - Nog maar 1 jaar open en nu al beste frituur van Sint-Laureins
Culinair

Nog maar 1 jaar open en nu al beste frituur van Sint-Laureins

2021-11-03 - Waar komt traditie van de gewijde mastellen vandaan?
Culinair

Waar komt traditie van de gewijde mastellen vandaan?

2021-10-28 - Tekort aan grondstoffen in de cuberdonfabriek
Culinair

Tekort aan grondstoffen in de cuberdonfabriek

2021-10-28 - Pierke zoekt de beste "druuge wust" van Gent
Evenementen

Pierke zoekt de beste "druuge wust" van Gent

2021-09-21 - Beste chocolade komt uit Gent: Jannes Deduytschaever verkozen tot Beste Chocolatier van Vlaanderen
Culinair

Beste chocolade komt uit Gent: Jannes Deduytschaever verkozen tot Beste Chocolatier van Vlaanderen

2021-09-20 - Vrijmoed derde beste groenterestaurant ter wereld
Culinair

Vrijmoed derde beste groenterestaurant ter wereld

2021-09-11 - Beste speciaalbier ter wereld komt uit Oudenaarde
Culinair

Beste speciaalbier ter wereld komt uit Oudenaarde

2021-08-31 - Vlaaiendinsdag in Oostakker: bakker deelt straks 1.700 stukjes uit
Culinair

Vlaaiendinsdag in Oostakker: bakker deelt straks 1.700 stukjes uit

2021-08-12 - Too Good To Go redt 812 853 maaltijden in Oost-Vlaanderen
Culinair

Too Good To Go redt 812 853 maaltijden in Oost-Vlaanderen

2021-08-09 - Lekker Oost-Vlaams in de supermarkt
Culinair

Lekker Oost-Vlaams in de supermarkt

2021-07-21 - Kim en Winrik tellen af naar opening Uncle Sam's
Culinair

Kim en Winrik tellen af naar opening Uncle Sam's

2021-07-12 - Imperial Meat Products krijgt prijs van dierenbescherming
Culinair

Imperial Meat Products krijgt prijs van dierenbescherming