Rota­ry Dein­ze hul­digt 4 stu­den­ten als Ambas­sa­deur voor Weten­schap en Techniek

Deinze

Naar jaarlijkse traditie heeft de serviceclub Rotary Deinze enkele ijverige studenten uit Deinze gehuldigd als Ambassadeur voor Wetenschap en Techniek. Vier leerlingen uit Leiepoort, het Erasmusatheneum en het VTI Deinze ontvingen woensdag in dienstencentrum Leiespiegel hun titel.

Voormalig voorzitter Dirk Raes riep de Rotary Club Deinze Award in het leven. Door deze award wil de club technici lauweren die hun toekomst willen uitbouwen als sociaal gemotiveerde mensen die respect hebben voor iedereen en die zich kunnen inleven in de noden van de maatschappij. De award wordt toegekend aan afstuderende technici die voldoen aan de waarden vooropgesteld door Rotary Club: inzet, volharding, duurzaamheid, sociaal engagement.

De laureaten zijn dit jaar Carlos Garcia Vera van Leiepoort campus Sint-Theresia (afdeling Techniek Wetenschappen), Tim De Vrieze van Leiepoort campus Sint-Vincentius (afdeling IT en Netwerken), Jelle De Vreeze van Erasmusatheneum Deinze (afdeling ICT & Engineering) en Mathys De Cock van VTI Deinze (afdeling Bouw- en houtkunde). Zij kregen een oorkonde in dienstencentrum Leiespiegel in aanwezigheid van een delegatie van de Rotaryclub, directie van de scholen en schepen van onderwijs Nathalie Lambrecht en Deinze-burgemeester Jan Vermeulen.

De redactie

Zelf nieuws melden?

Zie of hoor je iets dat voldoende nieuwswaarde heeft om dit te melden aan de redactie van AVS? Stuur het ons zeker door en help zo mee het regionieuws uit Oost-Vlaanderen maken

Een fout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt of een inhoudelijke fout? Laat het ons weten!