Rudy Van Cro­nen­burg kon­digt geboor­te Voor­uit Plus Lochristi/​Wachtebeke aan

Enkele dagen na het uiteenvallen van het kartel Samen Anders is Vooruit Wachtebeke al op post met een nieuwe partij: Vooruit Plus Lochristi/Wachtebeke Die zal met Rudy Van Cronenburg op kop strijden om de burgemeesterssjerp in de nieuwe fusiegemeente Lochristi. 

Op de lijst staan mensen van Vooruit en onafhankelijken. Eind vorige week raakte bekend dat het kartel Samen Anders zou stoppen. De Onafhankelijken binnen deze samenwerking voelden zich niet meer thuis in het kartel. Er waren naar eigen zeggen te weinig raakvlakken. Vooruit Wachtebeke, die het kartel 25 jaar geleden heeft opgestart, was verrast maar bleef niet bij de pakken zitten. De partij lanceert Vooruit Lochristi/Wachtebeke met eigen leden en onafhankelijken. De partij, met de burgemeester van Wachtebeke op kop, gaat voor inspraak van de bewoners, een beter sociaal beleid en een verkeersveilige fusiegemeente Lochristi. En dat wil de partij doen met alle partijen samen, in een positief politiek klimaat.

De redactie

Zelf nieuws melden?

Zie of hoor je iets dat voldoende nieuwswaarde heeft om dit te melden aan de redactie van AVS? Stuur het ons zeker door en help zo mee het regionieuws uit Oost-Vlaanderen maken

Een fout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt of een inhoudelijke fout? Laat het ons weten!