Tref­punt telt af naar de Gent­se Feesten

Nog 10 keer slapen en het is zover! De 181e editie van de Gentse Feesten! Er wordt overal afgeteld, de organisatoren stellen met enige fierheid hun programmatie voor. Vandaag was het de beurt aan Trefpunt vzw. Die programmatie staat bekend als zeer uiteenlopend, en dat is dit jaar niet anders. 

Wie zijn Gentse Feesten wil vullen met muziek, circus en dans, die kan terecht bij Trefpunt vzw. Vanop het Walter De Buckplein en het Baudelopark is er alle dagen voor elk wat wils. En dat weet ook Roland. De bluesvirtuoos wordt tijdens de Gentse Feesten 80 jaar en komt dat vieren op het plein waar alles begon. Maar ook de vroege partybeesten kunnen terecht op het plein, want de programmatie start elke dag om 14u.  De liefhebbers van goede muziek kunnen dan weer naar de wedstrijd Jonge Wolven. Daar kan je gaan luisteren naar nieuwe, jonge bands die meedingen naar de titel van "Jonge Wolf", de bands van de toekomst dus.  Voor de rest, nog enkele klassiekers zoals de zangstonde, de dansinitiaties en het straattheater.  Trefpunt stelde vandaag ook de eigen affiche voor. Ze is van de hand van de Iraanse kunstenares Fatemeh Khezri (foto)   


De redactie

Zelf nieuws melden?

Zie of hoor je iets dat voldoende nieuwswaarde heeft om dit te melden aan de redactie van AVS? Stuur het ons zeker door en help zo mee het regionieuws uit Oost-Vlaanderen maken

Een fout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt of een inhoudelijke fout? Laat het ons weten!