Voedingsbedrijf What's Cooking? uit Waarschoot verkoopt zijn afdeling 'hartig beleg' aan de Duitse investeringsgroep Aurelius. What's Cooking gaat zich meer specialiseren in bereide gerechten en denkt zelfs na over een verhuis van de hoofdzetel.
What's Cooking maakt al meer dan 75 jaar vleeswaren in de deelgemeente van Lievegem. Het deed dat altijd onder de naam Ter Beke, de grootste fabriek van de groep. Maar vorig jaar veranderde het bedrijf van naam, en binnenkort dus ook van strategie. Het hartig beleg, zoals salami, paté en ham, komt in Duitse handen terecht. Concreet gaat dat om 3 bedrijven in Vlaanderen en ook in Nederland. Daar werken in totaal zo'n 1200 mensen. Naast de koerswijziging komt er misschien ook een verhuis van de hoofdzetel, al is dat nog niet duidelijk.
Zelf nieuws melden?
Zie of hoor je iets dat voldoende nieuwswaarde heeft om dit te melden aan de redactie van AVS? Stuur het ons zeker door en help zo mee het regionieuws uit Oost-Vlaanderen maken
Een fout opgemerkt?
Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt of een inhoudelijke fout? Laat het ons weten!