Sport

100 jon­ge fans mogen Kevin De Bruy­ne zon­dag ont­moe­ten op KDB Cup

Goed nieuws voor alle voetballiefhebbers, want Kevin De Bruyne brengt zondagnamiddag een bezoek aan zijn eigen KDB Cup. Al voor de zevende keer wordt het internationaal jeugdtornooi voor de U15 georganiseerd op de velden van KVE Drongen, waar het voor De Bruyne zelf ook allemaal begon. Nieuw dit jaar zijn de golden tickets. 100 jongeren krijgen daarmee zondag de kans om hun idool te ontmoeten en ermee op de foto te gaan.

Carl De Clercq - tornooidirecteur KDB Cup:  "Dus hebben we er dit jaar voor gekozen om voor een systeem van golden tickets te gaan. Dat wil dus eigenlijk zeggen dat iedereen onder de 16 jaar aan de inkom een gehandtekende kaart van Kevin. Tussen die kaarten zitten er ook 100 golden tickets. En die zullen geen handtekening bevatten, maar er komt daar een echte handtekening op die Kevin zelf zal zetten en daarnaast zal er ook een foto gemaakt worden met die 100 gelukkigen".

Op die manier wil de organisatie ervoor zorgen dat Kevin zelf ook van zijn tornooi kan genieten. Want hij zal heel wat oude bekenden tegenkomen. Zijn ex-clubs Racing Genk en AA Gent zijn aanwezig, net als Anderlecht en kersvers kampioen Club Brugge. Uit het buitenland komen FC Barcelona, PSV, Leipzig, Rangers, Palmeiras, Chelsea, Manchester City en United langs. Meer dan 200 jeugdspelers van de U15 strijden in onderlinge duels voor de eindwinst.

De redactie

Zelf nieuws melden?

Zie of hoor je iets dat voldoende nieuwswaarde heeft om dit te melden aan de redactie van AVS? Stuur het ons zeker door en help zo mee het regionieuws uit Oost-Vlaanderen maken

Een fout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt of een inhoudelijke fout? Laat het ons weten!