Mat­chen KAA Gent live te vol­gen op AVS tele­vi­sie én via livestreaming

KAA Gent new

Goed nieuws: AVS gaat opnieuw enkele wedstrijden van KAA Gent uitzenden én livestreamen. Zo zal de fanmatch tegen LOSC Lille en de heenmatch van de tweede voorronde in de Conference League live te volgen zijn op AVS televisie of via livestream op deze website.

KAA Gent vs LOSC Lille (17 juli om 19u30)

Op woensdag 17 juli spelen de Buffalo's in de Planet Group Arena hun fanmatch tegen de Franse topclub LOSC Lille, de ploeg van oude bekende Jonathan David. Abonnees kunnen die wedstrijd gratis bijwonen in het stadion. Maar wie er niet kan bij zijn of liever thuis kijkt, kan deze match dus live volgen via AVS Televisie of livestream op avs.be

KAA Gent vs FK Liepaja of Vikingur (25 juli om 20 uur)

Een week later, op donderdag 25 juli, speelt KAA Gent zijn eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. In de tweede voorronde van de Conference League moeten de troepen van Wouter Vrancken het opnemen de winnaar van het duel tussen FK Liepaja en Víkingur. Abonnees met een ABO PLUS+ komen gratis naar deze wedstrijd. Ook deze wedstrijd wordt door AVS live uitgezonden en gelivestreamd.

Ploegvoorstelling Gentse Feesten (22 juli om 18u30)

Op maandag 22 juli zakt KAA Gent af naar de Gentse Feesten voor de jaarlijkse ploegvoorstelling op het Sint-Baafsplein, intussen al voor de 20ste keer op rij. Ook AVS slaat op datzelfde plein 10 dagen lang zijn tenten op en zal de ploegvoorstelling op het hoofdpodium via livestream kunnen volgen op de nieuwe AVS-website (ook via onze mobile app). Goed nieuws dus voor wie die dag niet (tijdig) in het Gents stadcentrum geraakt, want dankzij AVS hoef je helemaal niks te missen. 

De redactie

Zelf nieuws melden?

Zie of hoor je iets dat voldoende nieuwswaarde heeft om dit te melden aan de redactie van AVS? Stuur het ons zeker door en help zo mee het regionieuws uit Oost-Vlaanderen maken

Een fout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt of een inhoudelijke fout? Laat het ons weten!