Sport

KAA Gent stelt Momo­dou Son­ko voor

2024-01-30 - KAA Gent stelt Momodou Sonko voor

Voetbalclub KAA Gent heeft zijn duurste inkomende transfer binnen de clubgeschiedenis voorgesteld. Het is de 18-jarige Momodou Sonko, die morgen zijn 19e verjaardag viert.  Sonko komt over voor een slordige 8 miljoen euro van het Zweedse BK Häcken waar hij ooit  "jonge speler van het jaar" was. Sonko heeft een contract getekend bij KAA Gent tot 2028.

Maak kennis met Momodou Sonko, de duurste aanwinst van KAA Gent ooit. Vele ogen gaan dan ook de komende periode op hem gericht zijn. Kan hij zijn transfersom van 8 miljoen euro waar maken.

Momodou Sonko - speler KAA Gent: "Het is mooi dat de club zoveel interesse toonde voor mij. En dat ze die som die Häcken voor mij vroeg te willen betalen. Dat is toch wel bijzonder".

Nu hij de duurste transfer van de club  is zal hij voor de supporters Fofana moeten doen vergeten.

Momodou Sonko - speler KAA Gent: "Ik zal dezelfde speler zijn als die van bij Häcken. En ik zal blijven werken aan de dingen die de trainer en de staf van mij vragen, en blijven groeien".

De redactie

Zelf nieuws melden?

Zie of hoor je iets dat voldoende nieuwswaarde heeft om dit te melden aan de redactie van AVS? Stuur het ons zeker door en help zo mee het regionieuws uit Oost-Vlaanderen maken

Een fout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt of een inhoudelijke fout? Laat het ons weten!