Sport

KAA Gent traint voor het eerst onder Wou­ter Vrancken

In ons nieuws van gisteren kon u al zien dat KAA Gent gestart is aan het nieuwe seizoen . Voor het eerst ook met de nieuwe hoofdcoach Wouter Vrancken. 

Na de training spraken we met hem over het nieuwe seizoen dat al vlug van start zal gaan. Want eind juli wacht al de eerste grote uitdaging in de Conference League. We polsten ook es naar het verschil tussen het KAA Gent nu en vroeger als speler.

Wouter Vrancken - trainer KAA Gent: "Het is ook het mooiste trainingscomplex waar ik in gewerkt heb als coach. Dus dat is heel aangenaam dat geeft ook extra energie. En als ik het vergelijk met mijn tijd toen ik hier speler was, van de andere kant, de jeugd zit daar nog altijd op de warmoezeniersweg. Het heeft nog een beetje nostalgie. Heel mooie momenten meegemaakt dus laten we die ook hier creëren.

Vrancken hoopt dus op heel wat mooie momenten samen met zijn groep. De eerste kennismaking en de eerste training verliepen naar eigen zeggen zeer goed.

De redactie

Zelf nieuws melden?

Zie of hoor je iets dat voldoende nieuwswaarde heeft om dit te melden aan de redactie van AVS? Stuur het ons zeker door en help zo mee het regionieuws uit Oost-Vlaanderen maken

Een fout opgemerkt?

Heb je een taal- of schrijffout opgemerkt of een inhoudelijke fout? Laat het ons weten!