Baraoke: karaokebar in Japanse stijl in Gent

Om in een authentieke Japanse karaokebar terecht te komen hoef je geen verre reis te maken. Je kan gewoon terecht in Gent op het Sint-Pietersplein. Daar opende vorig weekend Baraoke, een karaokebar helemaal in Japanse stijl.

In Tokyo vind je een karaokebar op elke hoek van de straat. Bij ons is het een opkomende trend die heel wat mensen aantrekt. In Baraoke kan je in verschillende themaruimtes terecht om het beste van jezelf te geven.

Axel Peeters, eigenaar Baraoke: "We hebben een privé-karaoke met zes verschillende booths hebben in verschillende thema's. Ook verschillende capaciteiten. Bijvoobeeld de Kawai-room van drie tot vijf persoenen tot een ganse metro die we hebben omgetoverd. Voor 18 personen, als je een beetje propt, met 20".

Axel startte al een soortgelijke bar in Leuven. In onze buurlanden groeit de populariteit. Op die trend speelde Axel gretig in. Maar de oorsprong blijft Japans.

Axel Peeters, eigenaar Baraoke: "In Tokyo vind je dat zeker op elke hoek. Zelfs vijf. Mijn beste vriend was daar op Erasmus, hij deed dat daar wekelijks. Ik organiseerde zelf heel veel feestjes en wat ik zag was dat de bekendste liedjes, zeker wanneer je wat hebt gedronken, zorgen voor de beste sfeer. Zelf ben ik nog niet in Japan geweest maar ik hou van de cultuur, van de werkethiek, van de vriendelijkheid van de mensen. Het staat zeker op mijn bucketlist om snel te gaan bezoeken. Ook om nog wat inspiratie op te doen".

insluiten