Driespoort Shopping zamelt speelgoed in voor 220 kinderen

In Deinze krijgen zo'n 220 kansarme kinderen dan toch een cadeau van Sinterklaas. Driespoort Shopping verzamelde speelgoed en dat zal nu verdeeld worden via de welzijnsorganisaties in de stad. Want elke ouder ziet zijn kind op 6 december graag opstaan met een lach.

Bij het Sociaal Huis in Deinze hebben ze weet van zo'n 300 kinderen die opgroeien in kansarmoede en ook zij krijgen graag de Sint over de vloer. Een maand lang, en dat al voor het derde jaar op rij, zamelde Driespoort Shopping speelgoed in. En zo'n 220 kinderen krijgen dankzij deze actie dan toch een cadeautje. Het speelgoed wordt verdeeld door de drie welzijnsorganisaties van de stad: de Voedselbank, de Regenboog en de Zonnebloem. De zaakvoerder van Driespoort Shopping is blij met het resultaat.

Kathleen Bauwens, Driespoort Shopping : “Het eerste jaar kwam dat langzaam op gang. Eigenlijk waren we toen al verbaasd van hoeveel mensen daar wilden aan meewerken en hun speelgoed naar Driespoort Shopping wilden brengen. Vorig jaar met corona was er geen Sint en toen is het echt beginnen boomen eigenlijk, net zoals dit jaar. Heel veel speelgoed wordt binnengebracht en dan verdeeld via de welzijnsorganisaties en het Sociaal Huis”.