donderdag 8 december
3°C
40 km

Kokorico is klaar voor de heropening

Het is 1 oktober, en dat wil zeggen dat de discotheken en clubs opnieuw de deuren mogen openen. Zij hebben er heel lang moeten op wachten en zullen de klanten met open armen ontvangen. In de Kokorico in Zomergem (Lievegem) werden vandaag de laatste voorbereidingen getroffen.

Na 17 stille maanden klinkt er opnieuw muziek uit de installatie van de Kokorico in Zomergem. De uitbaters hebben lang naar deze dag uitgekeken. Ze hopen dit weekend meteen op een vol huis, dat 1500 feestende mensen MET een covid safe ticket. Zonder kom je niet binnen.  

Opknapbeurt

Na een stilstand van 17 maanden kan je niet zomaar openen. Sommige toestellen in de discotheek lieten het afweten, zoals de grote lichtcirkel boven de dansvloer. Maar de technici kregen alles netjes op tijd klaar. Geluid en licht is in orde, de vloer is geboend en de dranken staan fris. Zelfs het grote vliegtuig, de mascotte van Kokorico op de parking, kreeg een opknapbeurt, net als de buitenkant van het gebouw. Tijd om de “good old days” van Kokorico opnieuw te beleven. En dat kan al vanaf vanavond.