Minardschouwburg telt af naar de Gentse Feesten

Het is nog wachten tot 19 juli maar toch heeft de Minardschouwburg vandaag al zijn Gentse Feesten programma bekend gemaakt. Grote verrassingen zitten er niet in. Zo zijn Luk De Bruyker en Koen Crucke opnieuw van de partij en ook de voorstellingen van Wim Claeys en Bob de Moor beginnen stilaan vorm te krijgen. Een select publiek kreeg vandaag uitzonderlijk al een voorsmaakje van enkele fragmenten uit de nieuwe voorstellingen.

Nathalie De Neve, Minardschouwburg: "91 dagen is niet ongelofelijk veel, daar zitten heel veel mensen op te wachten. Wij weten van de vorige jaren dat de telefoons nu beginnen komen. Wanneer komt het online, wanneer kunnen we tickets kopen? Dus we hebben de persconferentie een beetje vervroegd, waardoor we de eerste zijn. Dat is mooi meegenomen en we vangen het volle licht".

Het was ook geen alledaagse persconferentie. Een select publiek mocht, mits op voorhand in te schrijven en na betaling van 5 euro, een demostukje bijwonen. Daar gingen ruim 100 mensen op in. Voor hen was het vandaag al een beetje Gentse Fieste!