Pommelien Thijs zet Student Kick Off in vuur en vlam

Pommelien Thijs zette gisteravond het Gentse Sint-Pietersplein in vuur en vlam. De jonge popsensatie was de headliner op Student Kick-Off, het feest voor de studenten om het academiejaar af te trappen. Pommelien liet 18.000 studenten meezingen en dansen. Daarna was het voor de studenten tijd om de avond en nacht verder te zetten in de Overpoort.

Wie kan er niet meezingen met Pommelien Thijs? De jonge spring-in-'t-veld stond gisterenavond als hoofdact op het podium van Student Kick-Off. En ze pakte meteen het publiek in. Het Sint-Pietersplein stond dan ook bomvol. Voor de 18.000 studenten was het drummen voor een goed plaatsje.

We stonden echt dicht, we waren niet super vroeg, maar we hebben toch goed vooraan kunnen staan. Het was ook wel tof dat haar zus Kaat er ook bij was. Ik ben wel fan van haar liedjes, dus ik ben blij dat ik haar kon zien.
Heb je Pommelien Thijs gezien?
Ja tuurlijk ja, maar wel van verre, dat was het enige spijtige. Als ik dichter had gestaan, ging het misschien nog spectaculairder geweest zijn, maar ja. Sorry voor de ondertiteling by the way. Was het goed? Ja zeker, ik heb veel nieuwe nummers ontdekt, dus dat was wel leuk en ik ga ze nu in mijn Spotify playlist zetten.

Een meer dan geslaagde avond voor de studenten, en dan moet de nacht nog beginnen.

Ja, Overpoortje he ja, we gaan er nu naartoe en voor de rest vroeg in mijn bedde kruipen en dan morgen vroeg naar dinges gaan he, naar de les he.