zaterdag 15 mei
13°C
0 km

Robot Freddy loodst je door de bouwprojecten

In deze coronatijden is het voor projectontwikkelaars niet eenvoudig om hun woningen of appartementen te laten zien aan potentiële kopers. Bij Revive hebben ze daar een oplossing voor. Robot Freddy ontvangt en gidst de klanten doorheen de woonprojecten. 

Creativiteit, dat is 1 van de sleutelwoorden voor heelwat sectoren om te overleven in deze moeilijke tijden. Bij Revive gingen ze met het woord aan de slag om Freddy te introduceren in hun verkoopstrategie. Freddy gaat een stapje verder dan de gewone online informatie. De robot gidst de potentiële kopers doorheen de projecten en krijgt via een schermpje steun van de commerciële mensen achter Revive. Zo kunnen geïnteresseerden volledig coronaproof de bouwprojecten bekijken. 

CEO Alexandre Huyghe: “Mensen hebben toch graag zicht op de kwaliteit van het eindproduct dat we leveren en dat komt pas echt tot zijn recht bij het bezoek aan de kijkwoning. We willen dit ook graag covid-proof kunnen aanbieden en daarvoor zetten we nu onze robot in.”

Freddy blijft ook na corona actief

Freddy hoeft niet meteen te vrezen voor zijn job na corona. Revive zal hem wellicht blijven inzetten om mee te werken aan de ecologische doelstellingen van het bedrijf. Zo hoeven de verkoopsverantwoordelijken niet altijd heen en weer te rijden. De eerste testen met robot Freddy worden momenteel uitgevoerd in Gentbrugge.