Vaccinatiecentrum Gent heeft de deuren gesloten

In het vaccinatiecentrum in Gent zijn vandaag de laatste prikken gezet. Het centrum is vanaf vandaag 16u gesloten. Vanaf morgen kan je terecht in een kleiner centrum op de site van het UZ in Gent.  

Sinds 19 februari was het op de site van Flanders Expo gezellig druk. Die dag werden de eerste vaccins gezet en stonden vrijwillige medewerkers paraat om de mensen te helpen waar nodig. Meer dan 200.000 Gentenaars kwamen de vaccinatiehal binnen. Gent spreekt van een geslaagde vaccinatiecampagne. Ook de vrijwilligers kijken tevreden terug op de vaccinatiecampagne. In weer en wind, altijd bleven ze mensen met de glimlach helpen. 

Blijven vaccineren

Met de sluiting van het vaccinatiecentrum is de vaccinatiecampagne niet gedaan. Integendeel. Vanaf morgen opent er een nieuw , kleiner vaccinatiepunt in het UZ Gent. Toch waren er vandaag nog een pak mensen die speciaal naar Flanders Expo kwamen. Voor de zekerheid. Maar om 16 uur ging de deur op Flanders Expo dicht. Zo was er voldoende tijd om het materiaal te verhuizen naar het UZ. De hallen van Flanders Expo ontvangen vanaf nu weer beursklanten.