woensdag 7 juni
25°C
8 km

WZC Sint-Jozef in Assenede pimpte vandaag rollators

Een opmerkelijke activiteit in Woonzorgcentrum Sint-Jozef in Assenede. Daar was er vanmiddag een défilé. Niet van kledij of schoenen, maar wel van "gepimpte rollators, rolstoelen en wandelstokken". De ergotherapeuten van het woonzorgcentrum en het animatieteam riepen de bewoners op om hun rollators , rolstoelen of wandelstokken te versieren. En het resultaat was verrassend.  

Rond twee uur vanmiddag was het op verschillende kamers in het centrum nog volop knutselen geblazen. Want iedereen wil er voor het defile piekfijn uitzien. Deze dag is zowel voor de bewoners als het personeel een topdag. Eindelijk nog eens feesten na de zware coronapandemie die het centrum hier in Assenede keihard trof.

Eén voor één verschenen de bewoners voor de jury, een jury die is samengesteld uit de directeur, de priester, de belleman en de schepen van Feestelijkheden uit Assenede. 

Winnaars zijn er niet, meedoen is belangrijker dan winnen. Maar het is duidelijk, de bewoners van Sint-Jozef zijn klaar voor een winter vol ambiance.