Groen Eeklo "not amused" met overstap schepen D'haeseleer

Groen Eeklo blijft achter met een wrang gevoel na het vertrek van schepen Bob D'haeseleer richting Vooruit. Zijn transfer komt totaal onverwacht klinkt het bij de groene partij. 

Een politieke transfer met grote gevolgen. Zo kan je de overstap van Bob D'haeseleer richting Vooruit zeker noemen. Groen Eeklo is een mandataris/schepen kwijt, Vooruit komt niet alleen in de gemeenteraad van Eeklo, maar meteen ook in het schepencollege. Het bestuur zegt voorlopig geen probleem te hebben met het aanblijven van D'haeseleer als schepen: "Gezien Bob vermeldt dat hij de meerderheid steunt zien we geen direct probleem, maar er moeten uiteraard grondige gesprekken volgen na deze beslissing. Samen met de burgemeester bespreken we de verdere werking van deze meerderheidsploeg"

Werken aan een "goed" Eeklo 

Na de ontgoocheling van het vertrek is er ook meteen de nodige vechtlust bij Groen. De partij zegt over voldoende leden en sympathisanten te beschikken die heelwat talenten, kennis en kunde kunnen inbrengen. "We kunnen met opgegeven hoofd en kracht verderwerken aan een groene, duurzame , sociale ,economische , veilige en sportieve stad" staat er in de persmededeling van Groen Eeklo.